Thursday, November 8, 2012

Rindunya nak mengetuk story


Teks : Hasnita Sawal - nitasawal@gmail.com

Lama rasanya tak menyiapkan story utk majalah. Sejak-sejak kena transfer ke dept R&D ni barulah aku rasa rindu nak mengetuk story, rindu deadline, rindu kejar client utk dptkan bahan, rindu keluar assignment dn macam-macam lagi rutin kerja wartawan.

Betullah kata org bila dah berjauhan mulalah rindu-rinduan, masa dekat rasa menyampah (sikit2 la time stress hehe). Bayangkan aku dah keje wartawan ni sejak tahun 1998 sampai la sekarang. Haaa dah berapa lama tu?? Hmmmm 14 tahun tu! Fuyooooo lamanya la kan.. Memang macam-macam cerita la yang dah aku lalui. Pahit, manis, seronok, tak best... semuanya ada tp ia memori paling berharga dalam hidup aku.

Heheh tu gambar aku masa shooting utk team Pa&Ma 2012...my very best magazine ever...Pa&Ma always in my heart :)

No comments:

Post a Comment